Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann fengslet i Danmark

En 29 år gammel nordmann ble i ettermiddag varetektsfengslet for fire uker etter at han angrep sin fraseparerte kone og hennes nye kjæreste med kniv i senga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen møtte ikke i retten fordi han er innlagt på Haderslev sykehus. Årsaken til innleggelsen er at han i et forsøk på å ta sitt eget liv stakk seg selv i halsen med en kniv, opplyser vakthavende ved Haderslev politi.

Nordmannen er i separasjonsforhandlinger med sin tidligere kone. Hun befant seg i sengen sammen med sin nye kjæreste da overfallet fant sted natt til lørdag. Kjæresten fikk mange knivstikk over hele kroppen og den ene av lungene hans ble gjennomhullet, opplyser politiet i Haderslev. I huset lå to små barn og sov mens overfallet fant sted.

Paret greide etter hvert å komme seg unna og fikk hjelp hos naboen til å tilkalle ambulanse og politi. Den sårede mannen var først i livsfare, men etter en operasjon ble hans tilstand beskrevet som stabil.

29-åringen meldte seg selv til politiet i går kveld. Han er siktet for drapsforsøk.

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media