Nordmann funnet død i Themsen

LONDON (Dagbladet): 28 år gamle Kai Nygaard forsvant sporløst i London lørdag 25. november. På tirsdag ble han funnet død i Themsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag formiddag ble en mann funnet død i Themsen. Politiet har nå bekrefet at dette er den savnede nordmannen.

Nygaard, som var bosatt i London og jobbet i it-bransjen, hadde ikke gitt livstegn fra seg siden han snakket med en arbeidskollega på mobiltelefon lørdag 25. november klokka 23 lokal tid. Da avtalte han å møte flere kolleger i Clerkenwell-området. Han ble sist sett lørdag 25. november klokka 20 om kvelden på Admiral Duncan Pub i Soho.

Metropolitan Police fryktet tidlig at den omkomne var identisk med den savnede 28-åringen.

- Den døde passet til beskrivelsen av den forsvunnede nordmannen, sier politiet til Dagbladet.

Puben ligger i et av Londons mest sentrale områder. Både turister og London-boere ferdes her både på dagtid og om kvelden for å benytte seg av det mangfoldige restaurant- og kafétilbudet. Soho er også nærmeste nabo til teaterdistriktet West End.

Togbytte

- Den savnede nordmannen opplyste til sin kollega at han var ved King's Cross da de snakket sammen klokka 23, fortalte politiet til Dagbladet i går.

28-åringen hadde planer om å bytte tog der, for så å reise videre til Farringdon stasjon for å møte venner i Clerkenwell. Dette er et område med mange utesteder der unge mennesker ferdes.

Nordmannen kom aldri til stasjonen.

THEMSEN: Den unge mannen som ble funnet død i Themsen på tirsdag formiddag, er den savnede Kai Nygaard (28).
SOHO: 28-åringen ble sett på denne puben.