Nordmann glemte kona på tysk do

Politiet måtte ta affære.

KJÆRKOMMENT SYN: Offentlige toaletter fins i stort antall langs Autobahn. Illustrasjonsfoto: Filmbildfabrik/Shutterstock/NTB
KJÆRKOMMENT SYN: Offentlige toaletter fins i stort antall langs Autobahn. Illustrasjonsfoto: Filmbildfabrik/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lokale tyske medier som news38.de har i dag stor glede av den oppsiktsvekkende historien om nordmannen som glemte kona på do.

- En norsk kvinne fikk seg i dag en «morgenstund-støkk», skriver politiet i Göttingen i Niedersachsen i en pressemelding.

Fra Spania

Dramaet utspilte seg på Bundesautobahn 7, som strekker seg over hele Tyskland i nord-sør-retning. Kvinnen, som var på vei fra Spania og hjem til Norge sammen med mannen og sønnen i familiens pickup, måtte et nødvendig ærend på en rasteplass i Hedemünden noen mil sør for Göttingen.

Men da hun var ferdig, oppdaget hun til sin store forferdelse at bilen med «gutta hennes» var forduftet, skriver politiet.

Den etterlatte og betuttede dogjengeren fikk imidlertid raskt hjelp av en tollbetjent som varslet politiet. Dermed ble et storstilt søk etter en pickup med norske kjennetegn og «mange kofferter» på lasteplanet igangsatt.

50 kilometer unna

På en parkeringsplass i Bierberg - 50 kilometer lenger nord - påtraff politiet endelig den norske bilen med far og sønn.

- Begge synderne [sic] undret seg over politikontrollen og besvarte politiets spørsmål om kvinnen med: «Hun sover i baksetet», skriver politiet.

Først etter å ha blitt spurt enda en gang kikket de to mennene etter - og fant ganske riktig ingen kone/mor i baksetet.

Far og sønn ble til slutt gjenforent med den gjenglemte kvinnen i småbyen Mengershausen. Ifølge politiet tok familien episoden med godt humør.

- De takket «the nice and friendly German police», som humrende ønsket nordmennene en god og framfor alt felles videre hjemreise, avslutter Göttingen-politiet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer