Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann i koma på Tenerife

Natt til mandag kom 26-åringen bort fra kameraten. I dag ble han funnet i koma på et sykehus på Tenerife etter å ha falt fire meter ned fra en balkong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han ble meldt savnet til familien allerede mandag, da kameraten ringte til foreldrene, opplyser vaktsjef Kjell Sørbø ved Sandnes politidistrikt til Dagbladet.no.

I dag ble Sandnes-mannen funnet og identifisert, liggende i koma på et sykehus på Tenerife.

Sørbø sier at 26-åringen etter de opplysninger han har fått, skal ha hode- og ryggskader.

26-åringen falt fire meter ned fra en balkong på et utested, opplyser sekretæren ved Det norske generalkonsultatet på Tenerife til Stavanger Aftenblad. - Politiet ser bort fra at noe kriminelt har skjedd. De mener det var en ulykke. Det var flere vitner til stede som så at mannen falt ned, sier sekretæren til avisa.

26-åringen og hans kamerat bodde i leilighetskomplekset Playazul på Playa de las Américas på Tenerife. De kom til øya søndag, og mistet kontakt med hverandre allerede første kveld.

Kripos i Norge er informert om saken, men har foreløpig ikke foretatt seg noe. Desken ved Kripos sier til Dagbladet.no at de foreløpig ikke ser at dette er noen sak for politiet.

Vaktsjef Sørbø ved Sandnes politidistrikt opplyser at familien nå er på vei nedover til Tenerife.

Hele Norges coronakart