Nordmann kapret tysk prinsesse

Om han ikke får halve kongeriket har Magnus Pedersen (25) fra Oslo hvertfall funnet seg en tysk prinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den utkårede er prinsesse Viktoria Luise av Preussen. I går ble de to presentert i den berlinske tabloidavisa BZ. Pedersen kommer fra en bedrestående familie. Det står også å lese at han er smart, høy og mørk.

Prinsesse av Prøyssen

Dama han har kapret er Viktoria Luise. Hun er av tysk høyadel og prinsesse av Prøyssen. Ryktene om de to fikk for alvor fart på seg da hun og herr Pedersen hadde det svært hyggelig sammen under regnbueballet i Cercle de l'Union Interalliée i Paris. Da møtte hverandre ved Paris-universitetet i Sorbonne, der begge studerer. Han fransk og hun bedriftsvitenskap.

Prinsessen skal være opp over ørene forelsket i Oslo-mannen.

- Jeg er venn av en tysk jente som bor her i Paris. Det kan jeg bekrefte, sier Magnus Pedersen i et telefonintervju i dagens utgave av Aftenposten. Han strekker seg så langt som til å bekrefte at hun heter Viktoria, før han plutselig må legge på røret fordi det er et selskap i gjære.

Overfor gårsdagens BZ er de litt mer pratsomme:

- Det er kjempegøy, Paris er helt topp, sier de til BZ, ifølge avisa sjøl.

Behersket hysteri

Den tyske adel er rik på medlemmer. Derfor har ikke forholdet mellom de to skapt de helt store overskriftene i tysk presse ellers. Viktoria Luises prøyssiske familie er likevel helt i toppsjiktet av det mangfoldige tyske høyadel.

Monarkiet i Tyskland ble avskaffet i 1918.

Overfor Aftenposten vil ikke Slottet kommentere om de to lykkelige er innbudt til bryllupet mellom Märtha Louise og Ari Behn i Nidarosdomen 24. mai.

- Vi har en praksis ved Slottet om ikke å gå ut med hvem som er invitert, kun hvem som kommer. Fristen for å melde sin ankomst til bryllupet i mai går ut 15. april, sier informasjonssjef ved Slottet, Wenche Rasch, til avisa.

SMART: Norske Magnus blir beskrevet som smart, høy og mørk. Nå også med kjæreste.