Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann knivstukket i Thailand

En 57 år gammel norsk mann er mistenkt for å ha knivstukket en et år eldre nordmann i Pattaya i Thailand natt til fredag lokal tid. Knivstikkingen skjedde i et leilighetskompleks i feriebyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pattaya (NTB): 57-åringen er foreløpig ikke siktet i saken. Den 58 år gamle mannen ble påført en hodeskade under angrepet. Politiet tror slagsmålet ble utløst av krangel om penger, melder Pattaya One ifølge ABC Nyheter.

Thailandske medier skriver at politiet har beslaglagt det de mener er kniven som ble brukt. 58-åringen satt utenfor inngangen til bygget da politiet kom til stedet.

Han hadde en alvorlig hodeskade og hadde mistet en betydelig mengde blod. Mannen fortalte at han ble knivstukket i hodet av 57-åringen som er en bekjent av ham.

Politiet har snakket med 57-åringen og etterforsker hendelsen, men har foreløpig ikke tatt ut noen siktelse mot ham. (©NTB)

Lik Dagbladet på Facebook