Nordmann kvestet av tog på Roskilde

26-åring lå i skinnegangen. Mistet begge beina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han har mistet begge beina, sier Peder Koch i politiet i Midtre Vestsjælland-politiet til Dagbladet.no.

Mannen, som ifølge VG Nett er en 26-åring fra Stavanger, ble i 01-tida i natt påkjørt av et godstog. Mannen var deltaker på Roskilde-festivalen, og han ble påkjørt 2-3 kilometer fra festivalområdet, i retning Roskilde stasjon.

- Vi fikk meldingen 01.48. Da hadde han ligget der en stund, sier Koch.

Etter ulykka skal nordmannen ha slept seg bort fra skinnegangen og ned i grøfta. En stund etterpå ble han funnet av en togfører.

- Vi kan tenke seg at han har gått fra festivalplassen og mot sentrum og Roskilde stasjon. Men vi veit ikke sikkert, for han har ikke blitt avhørt. Vi mener også å tro at han lå på skinnegangen. Om han har lagt seg til å sove eller hva, vet vi ikke. Føreren av toget som kjørte på ham la ikke merke til ham, sier Peder Koch til Dagbladet.no.

Mannen mistet begge beina i ulykka, men er utenfor livsfare.

Ifølge Midtre Vestsjælland-politiet har det ikke tidligere vært ulykker etter at deltagere på Roskilde-festivalen har beveget seg inn på jernbaneskinnene.

Vet du noe om saken? Tips oss på 2400@dagbladet.no eller SMS/MMS: 2400.

TOGFØREREN MERKET INGENTING: 26-åringen mistet begge bena i ulykken, men føreren av toget merket ingenting. Her sender dansk TV fra ulykkesstedet. Foto: TARIQ MIKKEL KHAN / Polfoto
TOGFØREREN MERKET INGENTING: 26-åringen mistet begge bena i ulykken, men føreren av toget merket ingenting. Her sender dansk TV fra ulykkesstedet. Foto: TARIQ MIKKEL KHAN / Polfoto Vis mer