Nordmann la an på flyvertinne - lagt i håndjern

Charterturisten skulle til Kanariøyene, men kom ikke lenger enn til London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En nordmann som onsdag skulle på chartertur til Kanariøyene, kom seg ikke lenger enn til London. Han la an på en flyvertinne, slo ned et besetningsmedlem og ble lagt i håndjern.


Mannen skulle være med et fly fra Gardermoen til Gran Canaria. Flyet måtte imidlertid lande på Gatwick utenfor London på grunn av mannens oppførsel, melder TV 2 Nyhetene og VG Nett.


Tidlig på turen begynte han ifølge en av passasjerene å bli pågående. Han reiste seg opp og gikk fram og tilbake, og tok tak rundt en flyvertinne.


Ifølge passasjer Heidi Røsland ble situasjonen pinlig fordi nordmannens kjæreste også satt på flyet. Hun hadde forklart at mannen har alvorlig flyskrekk. Ifølge Røsland begynte mannen å helle i seg drinker, og kom snart ut av kontroll.


- Det var dramatisk. Først begynte han å legge an på en flyvertinne. Da personalet prøvde å roe ham ned, slo han til en av dem i ansiktet, sier Røsland.


Flygeren måtte lande på Gatwick utenfor London. Der ventet flere politimenn som stormet flyet, og la mannen i håndjern før de tok ham med seg.


- Det var veldig dramatisk. Han skrek på hjelp og kjempet imot, sier Røsland.


Flyvertinnen som ble slått ned, ble sendt til sykehus i London for sjekk, ifølge presseansvarlig Helen Begby i Apollo.


Syden-turistene måtte vente i to timer før flyet gikk videre til Gran Canaria.


(NTB)