Nordmann omkom i Strömstad

35-åring mistet kontrollen over bilen nord for Strömstad. Tre andre nordmenn ble skadd i ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 35 år gammel nordmann omkom i en trafikkulykke nord for Strömstad i Sverige lørdag kveld. Tre andre nordmenn ble skadd i ulykken, opplyser politiet i Strömstad.

De tre skal ikke være livstruende skadd.

Ulykken skjedde på fylkesveien mot Hällestrand nord for Strömstad ved 22-tiden lørdag kveld. Mannen i den norskregistrerte bilen var på vei fra Strömstad da han mistet kontrollen over bilen.

- Han kjørte av veien, mot en bergvegg. Trolig har understellet blitt skadet slik at bensin lakk ut og bilen ble antent, sier Ingemar Nord ved politiet i Strömstad til TT.

Bilen ble kastet tilbake på tvers av veien, og kolliderte med en svenskregistrert bil. I den satt to menn og en kvinne i 35-årsalderen fra Norge. De ble sendt til legevakten i Halden, og skal ikke være livstruende skadd.

Føreren av den norskregistrerte bilen satt fortsatt i det brennende vraket da redningsmannskaper kom til stedet. Livet hans sto ikke til å redde. Han var alene i bilen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer