Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann onanerte foran kvinner på Svinesund

Flyktet, men kvinnene tok bilnummeret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En norsk mann er tiltalt for seksuelt krenkende atferd og risikerer å måtte betale til sammen 15 000 svenske kroner i oppreisning til tre kvinner, etter at han onanerte foran dem i grensebyen Svinesund, skriver Strömstads Tidning.

Det var i høst opptrinnet fant sted i Svinesund Handelsområde. De tre kvinnene kom ut fra en butikk og hadde satt seg inn i bilen, da de oppdaget at mannen i bilen ved siden av satt og onanerte.

Mannen stirret på kvinnene samtidig som han onanerte. I tillegg holdt han opp mobiltelefonen, som om han ville filme deres reaksjoner.

En av kvinnene gikk imidlertid raskt ut av bilen - med resultatet at nordmannen ga gass og kjørte fra stedet. Hun registrerte imidlertid bilnummeret, og det var en smal sak for svensk politi å spore ham opp.

Mannen innrømte raskt straffskyld, og forklarte handlingen med at «det var kanskje spennnende og forbudt». Han nektet imidlertid for å ha filmet, og ingen videofil ble funnet på mobilen hans.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media