KNUSTE TAK PÅ SKUR:  Den 25 år gamle mannen fra Telemark falt ned fra balkongen på rommet sitt i 8. etasje. Han traff et skur på vei ned mot bakken, og fallet ble såpass dempet at han overlevde uten noen alvorlige skader. Foto: PHUKET GAZETTE
KNUSTE TAK PÅ SKUR: Den 25 år gamle mannen fra Telemark falt ned fra balkongen på rommet sitt i 8. etasje. Han traff et skur på vei ned mot bakken, og fallet ble såpass dempet at han overlevde uten noen alvorlige skader. Foto: PHUKET GAZETTEVis mer

Nordmann overlevde fall på åtte etasjer

Blikktak dempet fallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 25 år gammel nordmann overlevde et fall på åtte etasjer fra en hotellbalkong ved Pathong Beach i Phuket tidligere denne uka.

Ulykken skjedde tidlig om morgenen, da han sto på balkongen sammen med en venn fra Norge, melder Phuket Gazette.

Skur dempet fall
Fallet på åtte etasjer rett ned ville vært katastrofalt, men 25-åringen fra Telemark landet på et blikktaket til et skur og ikke rett i bakken.

Han braste rett gjennom taket, men det tok av såpass mye av for fallet at han unngikk alvorlige skader.

25-åringen var ikke ved bevissthet da han ble funnet, men han levde og ble kjørt rett til Phuket International Hospital.

En natt på sykehus
Han ble behandlet for slagskader, blant annet på høyre kne og han fikk behandlet et kutt i den ene hånda, men utover det klarte han seg bra. Han skal ikke ha brukket noen ben i kroppen.

- Jeg falt fordi jeg var full og jeg har vært veldig heldig, ikke bare for å ha overlevd, men fordi jeg slapp fra ulykken uten alvorlige skader, sier 25-åringen til Phuket Gazette.

Bilder i lokalavisen viser at taket i skuret er ødelagt. Skarpe kanter fra blikkplatene er bøyd nedover mot gulvet i skuret.

Ulykken skjedde på tirsdag denne uken, og han ble utskrevet fra sykehuset allerede dagen etter. Han skal da ha flyttet inn på hotellrommet sitt på Phuket Palace Resort.