Nordmann pågrepet for bombetrussel mot flyplass i USA

En nordmann skal ha ringt inn bombetrusler mot en flyplass i USA fordi han var redd for ikke å nå flyet sitt.

TRUSSEL: En nordmann er pågrepet i USA etter å ha kommet med bombetrusler mot Phileadelphia International Airport. Illustrasjonsfoto: EPA/FRISO GENTSCH
TRUSSEL: En nordmann er pågrepet i USA etter å ha kommet med bombetrusler mot Phileadelphia International Airport. Illustrasjonsfoto: EPA/FRISO GENTSCHVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

30-åringen ble pågrepet torsdag ettermiddag etter at han skal ha ringt inn to samtaler inne fra Philadelphia International Airport. Begge ganger skal han ha påstått at han hadde en bombe, opplyser politiinspektør Joe Sullivan til nettavisen Philly.com.

Etterforskere ved flyplassen klarte å spore telefonsamtalene til en betalingstelefon inne på flyplassen og pågrep mannen. Motivet skal ifølge Sullivan være at 30-åringen og hans kamerat hadde kommet for sent til flyet de skulle ta til London, og at de var så redde for at de også skulle komme for sent til det neste flyet, at de tok i bruk ekstreme metoder.

Truslene berørte ikke trafikken på flyplassen. Nordmannen ble tatt inn til avhør etter episoden og kan vente seg et oppgjør med det amerikanske rettsvesenet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram