Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann pågrepet for kokainsmugling i Venezuela

En 26 år gammel nordmann fengslet i Venezuela.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En 26 år gammel nordmann sitter fengslet i Venezuela, siktet for å ha forsøkt å smugle kokain.

- Jeg kan bekrefte at det ble pågrepet en 26 år gammel nordmann i Venezuela 2. september, forteller kommunikasjonssjef i Utenriksdepartementet, Bjørn Jahnsen, til NTB.

Ifølge VG Nett er mannen siktet for å ha forsøkt å smugle kokain. Han skal ha bodd i utlandet de siste årene, og det er uvisst om han skulle til Norge eller et annet land da han ble pågrepet i byen Macuto. Mannen skal nå sitte varetektsfengslet i byen Caracas.

- Vi har bidratt til at han har fått tilgang til advokat. Han har fått oppnevnt en lokal forsvarer. Mannen får også praktisk bistand fra oss, forteller Jahnsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling