Nordmann savnet i ni år. Funnet på Jylland

Den 44 år gamle nordmannen hentet opp noe matavfall fra et søppelspann da politiet pågrep ham og fant ut at han har vært savnet i ni år.

PÅGREPET: Den 44 år gamle nordmannen ble pågrepet da han var i ferd med å stjele matavfall ved dette hotellet i Fredericia på Jylland. Foto: Trinity Hotel
PÅGREPET: Den 44 år gamle nordmannen ble pågrepet da han var i ferd med å stjele matavfall ved dette hotellet i Fredericia på Jylland. Foto: Trinity Hotel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sist fredag kveld klokka 18.13 ble politiet tilkalt av betjeningen ved Trinity Hotel i Fredericia på Jylland. En mann stjal matavfall fra et spann utenfor hotellet.

- Etterlyst av familien - Vi pågrep mannen og gjorde våre undersøkelser om identiteten hans. Det viste seg at han var etterlyst, men ikke for noe kriminelt. Han var etterlyst av familien i Norge som ikke har sett 44-åringen siden 2005.

Han har bodd i skogen like ved hotellet de siste fire ukene, men vi har ingen informasjon om hvor han har oppholdt seg de siste ni åra, sier vaktsjef Henrik Dam ved Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

I et TV-program som skal vises på DanmarkC TV mandag, vises det tydlige hvordan nordmannen har forsøkt seg som eneboer i en nærliggende skog. En butikkvogn har fungert som klesskap og brød, juice og sodavann ligger spredt rundt om på stedet, skriver BT.dk. .

På veg hjem Mannen ble levert ombord i en ferge til Norge lørdag formiddag. Politiet på Jylland har vært i kontakt med nordmannen tidligere i forbindelse med noe hærverk ved Trinity Hotel, men da ønsket han ikke å reise hjem.

Denne gangen hadde han endret holdning. Han vil formodentlig bli gjenforent med sin familie i Norge i dag, melder DanmarkC.tv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer