Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann skadd i mulig haiangrep i Thailand

En norsk mann er innlagt på sykehus i Thailand med alvorlige skader i foten etter et mulig haiangrep i Hua Hin utenfor Bangkok. Myndighetene undersøker saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 54 år gamle turisten var ute og svømte ved Sai Noi-stranden 15. april da han pådro seg alvorlige sårskader i venstrefoten, ifølge Bangkok Post.

Thailandske myndigheter har foreløpig ikke konkludert med om det er snakk om et haiangrep, og mannens skader skal undersøkes av eksperter. I tillegg har landets kystmyndigheter har sendt et patruljeteam for å undersøke området.

En abbed ved et lokalt tempel har i ettertid av hendelsen lagt ut en video tatt tidligere i år som angivelig viser flere haier som svømmer rundt i nærheten av der nordmannen ble skadd. Han sier at han ønsker å advare turister.

Tirsdag fikk den uheldige nordmannen besøk på sykehuset av viseguvernør Chotnarin Kerdsom i Prachuap Khiri Khan-provinsen, hvor stranden ligger. Viseguvernøren sier at han har koordinert undersøkelser i området med alle relevante myndighetsinstanser, ifølge avisen.

Visedirektør Pongsak Boonyaleephan ved Bangkok Hua Hin Hospital opplyser at nordmannen ble innlagt kvelden 15. april med alvorlige sårskader. Etter at sårene ble sydd igjen med 19 sting, skal de gradvis ha blitt bedre.

Haiangrep skjer ekstremt sjeldent i Thailand. Ifølge International Shark Attack File har det vært tre bekreftede uprovoserte haiangrep i landet siden 1580.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling