Lotto

Nordmann stakk av med 89 millioner i Vikinglotto

En nordmann vant hele 89 millioner kroner i Vikinglotto-trekningen onsdag kveld. Norsk Tipping jobber skjærtorsdag med å få tak i vinneren.

MANGEMILLIONÆR: Norsk Tipping har fortsatt ikke fått tak i vinneren som stakk av med 89 millioner under onsdagens trekning. Foto: NTB Scanpix
MANGEMILLIONÆR: Norsk Tipping har fortsatt ikke fått tak i vinneren som stakk av med 89 millioner under onsdagens trekning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En heldig norsk Vikinglotto-spiller trenger ikke tenke på om hen skal kjøpe enten påskeegg eller Kvikk-Lunsj i påsken. Vedkommende har råd til mer enn det, fastslår Norsk Tipping etter onsdagens trekning.

Spilleren prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet, og var dermed alene om storgevinsten. Sannsynligheten for å prikke inn alle tallene og dermed vinne førstepremien er cirka 1 til 98 millioner.

Norsk Tipping jobbet onsdag kveld med å komme i kontakt med storvinneren. Heller ikke skjærtorsdag er vinneren kontaktet, selv etter gjentatte forsøk.

- Vi har forsøkt å få kontakt med personen, men vedkommende tar ikke telefonen. Jeg håper personen tar telefonen, for det er viktig at vedkommende får økonomisk bistand etter å ha vunnet en så stor sum, sier kommunikasjonsrådgiver Gro Synstad til NTB skjærtorsdag. Hun legger til at hun vil jobbe videre med å få tak i vinneren.

Det var for øvrig ingen som vant andrepremie onsdag. Dermed blir andrepremiepotten på 2,8 millioner kroner neste onsdag. Neste ukes førstepremiepott blir om lag 29 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer