MILLIONGEVINST: Programlederduoen Aylar Lie og Geir Håkonsund delte ut 14 millioner kroner til en nordmann under kveldens Eurojackpot på TV 2. Foto: Bjørn Wad / TV 2
MILLIONGEVINST: Programlederduoen Aylar Lie og Geir Håkonsund delte ut 14 millioner kroner til en nordmann under kveldens Eurojackpot på TV 2. Foto: Bjørn Wad / TV 2Vis mer

Nordmann vant 14 millioner i Eurojackpot

Første norske milliongevinst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For første gang har en nordmann stukket av med million-gevinst i Eurojackpot som går på TV 2.

Det har aldri vært større lotteripremie i Norge, der Eurojackpotpremien var på 290 millioner i kveld.

Vant 14 millioner Nordmannen, som er fra Midt-Norge, fikk ikke førstepremiepotten, men kan likevel kose seg med millionbeløp.

Personen fikk fem rette hovedtall og ett rett stjernetall og tok andreplassen på 14 millioner kroner.

Eurojackpot ble lansert 1. februar i år i Norge. Lotteriet går i 14 europeiske land, og potten kan vokse seg svimlende stor. Har du tidenes flaks, og alle brikkene faller på plass for deg, kan du teoretisk vinne 630 millioner kroner på Eurojackpot-spillet.

- Stas! - Det er dødsgøy at en nordmann vinner! Det er kjempestas for oss programledere, med tanke på at det er så mange land som er med i spillet, sier Aylar Lie, som er programleder sammen med Geir Håkonsund i TV 2-programmet, til Dagbladet.

Ingen av programledere har fått muligheten til å snakke med den heldige vinneren.

- Vi ringer kun de som vinner hovedpremien på reise, sier Lie.

Hun innrømmer at hun selv fikk tre rette hovedtall i kveldens trekning, og hun er ganske nysgjerrig på hvem som stakk av med milliongevinsten.

- Jeg blir jo selvfølgelig glad på andres vegne, sier hun.