- Nordmannen (50) drept av minst to personer

Obduksjonen avslører at 16-åring ikke kan ha vært alene om drapet på Filippinene.

FLERE GJERNINGSMENN: Obduksjonsrapporten etter drapet på nordmann (50) tyder på at det ikke bare var ei jente (16) som tok livet av ham. Han har to ulike typer stikkskader på kroppen. Mannen ble funnet drept i sitt hjem i Cebu på Filippinene mandag. Foto: Privat
FLERE GJERNINGSMENN: Obduksjonsrapporten etter drapet på nordmann (50) tyder på at det ikke bare var ei jente (16) som tok livet av ham. Han har to ulike typer stikkskader på kroppen. Mannen ble funnet drept i sitt hjem i Cebu på Filippinene mandag. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Obduksjonsrapporten av nordmannen (50) som mandag ble drept på Filippinene er nå klar.

Den viser at 50-åringen har to ulike typer knivstikk på kroppen, ifølge lokalavisa Sun Star Cebu.

Rettsmedisineren Nestor Sator konkluderer derfor med at minst to personer angrep nordmannen. Han skal ha minst ti knivstikk i venstre side av kroppen.

- Handlet i sinneDette strider mot forklaringen til de tre personene som er siktet i saken.

De har forklart at det var en 16 år gammel jente som drepte nordmannen, og at hun handlet i selvforsvar.

Rettsmedisineren skulle også vurdere om det var mulig at en 16-åring kunne ha påført stikkene på nordmannen. Sator mente at det var mulig, særlig hvis hun handlet i sinne.

Den eneste muligheten for at de ulike skadene kan stamme fra én drapsmann er, ifølge rettsmedisineren, at flaska som ble brukt til å slå nordmannen i hodet, har knust og derfor kuttet ham opp.

I går skrev Dagbladet at 50-åringens eks-kone, Teresa (36), mener nordmannen ble utsatt for en konspirasjon, og at drapet på ham var planlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer