Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn bak tre grove ran

Ranet tre hus i Valencia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre hus i Alfàs del Pi ble ranet på én dag. Et par ble tvunget til å åpne en safe. Det spanske politiet mener tre nordmenn står bak ugjerningene, melder lokalavisa Las Provincias Digial.

Ranene skjedde mellom mandag morgen og tirsdag. To av husene ble tømt mens beboerne lå og sov. I det siste huset kneblet de huseierne og truet dem med kniv til å avsløre kombinasjonen til safen. De som var i huset skal ha blitt holdt innesperret i flere timer.

De tre gjerningsmennene skal ha tildekket hodet med finnlandshetter. De skal ha hatt springkniver og skrujern som våpen. Huseierne skal ha fått kniven mot nakken mens de avslørte koden. Huseierne ble forlatt fastbundet.

Ranerne kom seg unna med verdier for over en kvart million, inkludert bærbare datamaskiner og smykker. I tillegg stjal de objekter som hadde en samleverdi på rundt 40.000 kroner. I safen i det siste huset stjal de diverse verdigjenstander og kontanter for over 200.000 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!