Barack Obama til Norge:

Nordmenn betaler over 30.000 for å ta bilde sammen med Obama

Barack Obama opptrer foran 3.000 næringslivsledere og andre utenfor Oslo neste uke.

TIL NORGE: Barack Obama kommer til Norge i neste uke for å snakke under Oslo Business Forum. Foto: NTB Scanpix
TIL NORGE: Barack Obama kommer til Norge i neste uke for å snakke under Oslo Business Forum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nobelprisvinneren har ingen planer om å møte Nobelkomiteen, ei heller har han varslet noe besøk hos Nobelinstituttet eller Nobels Fredssenter. Lederen for Stortingets utenrikskomité, Anniken Huitfeldt, har ikke avtalt noe møte med den tidligere amerikanske presidenten, og etter det NTB kjenner til er det ingen planer om at representanter for Utenriksdepartementet skal treffe 57-åringen. Både utenriksministeren, bistandsministeren og statsministeren er i New York når den sjeldne gjesten kommer til landet onsdag.

Den tidligere presidenten tilbringer ett døgn i Norge. Han er det største trekkplasteret når Oslo Business Forum arrangeres på Hellerudsletta utenfor Oslo onsdag ettermiddag.

- Utfyller programmet

Forumets totalt 3.000 deltakere får høre Obama samtale i en time med tidligere Nor-Shipping-sjef Birgit Liodden om temaene ledelse, teknologi og bærekraft.

- Det er gledelig at Obama ønsker å reise til Norge for å snakke med norske næringslivsledere og beslutningstakere på Oslo Business Forum i høst, sier administrerende direktør Christoffer Omberg, som også er en av grunnleggerne av Oslo Business Forum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer