Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nordmenn forsøkt påkjørt i København etter at de reagerte på tissing

44-åring lettere skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Oslo ble fredag lettere skadd da en gruppe nordmenn i København ble forsøkt påkjørt av en bilist, ifølge politiet.

44-åringen fra Oslo klarte ikke å komme seg unna da bilen svingte opp på et fortau. Bilen av typen Hyundai Getz forsvant i høy fart i retning Vester Voldgade.

Ifølge vitner skal nordmennene like før påkjørselen ha reagert på at en mann sto og tisset åpenlyst ved en bygning. Det skal være denne mannen som kort tid senere forsøke å kjøre på dem.

- Vi jobber ut fra en antakelse om at han parkerte bilen sin for å urinere. Deretter har han satt seg inn i bilen igjen og bevisst kjørt mot gruppen av personer som kommenterte at han sto og tisset, sier etterforskningsleder Henrik Vedel i Københavnpolitiet.

44-åringen som ble skadd, måtte sy 15 sting i pannen og kunne etterpå dra tilbake til hotellet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling