Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn ga over 130 millioner

Sjekk de ti mest gavmilde kommunene under TV-aksjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pengene har strømmet inn til TV-aksjonen «Hjerterom». Klokka 23.00 var allede over 130 millioner kroner kommet inn til inntekt for arbeid mot psykisk og sosial nød i Norge. Fortsatt ruller millionene inn og du kan holde deg oppdatert på hvor mye som til enhver tid er samlet inn.

Byene gir minst

- Denne aksjonen betyr mye for de som har det vanskelig i samfunnet. Fordi vi får fokus på de vi sjelden ser, er dette også en holdningsaksjon, sier Helen Bjørnøy generalsekretær i Kirkens bymisjon til NRK. Hun er godt fornøyd med det foreløpige resultatet og var spesielt fornøyd med at så mange som har det vanskelig turte å vise ansikt på TV-skjermen.

- Dette er mye takket være at så mange har vist hvordan det er å leve i oppoverbakke.

Sogn og Fjordane er som vanlig på fylkestoppen.

Aust-Agder og Oppland følger hakk i hæl. Oslo ligger i bunnen, ifølge tallene klokka 23.00. Opptellingen fortsetter utover søndag kveld. Her kan du sjekke de ti mest gavmilde kommunene. Klokka 23.00 lå Svalbard på topp. I byene er folk generelt mye mindre gavmilde enn på bygdene. Kristiansand og Drammen ligger foreløpig på topp. Sjekk byene her.

FORNØYD: Helene Bjørnøy og prinsesse Mette-Marit kan smile over foreløpig gode resultat.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media