Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn har over 1000 milliarder på bok

Økt med åtte prosent det siste året.

 ØKER:  Husholdningenes bankinnskudd har økt med 8 prosent bare det siste året, skriver Finansavisen som viser til balansetall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Illustrasjonsfoto: Bjørn Langsem.
ØKER: Husholdningenes bankinnskudd har økt med 8 prosent bare det siste året, skriver Finansavisen som viser til balansetall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Illustrasjonsfoto: Bjørn Langsem. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for den lave renta har nordmenns bankinnskudd bikket 1.000 milliarder kroner.

Husholdningenes bankinnskudd har økt med 8 prosent bare det siste året, skriver Finansavisen som viser til balansetall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Husholdningene er de siste årene også blitt viktigere for bankene. Mens de i 2009 sto for 30 prosent av bankenes samlede innskudd, har prosentandelen nå steget til tett oppunder 35 prosent.

Totalt var norske husholdningers bankinnskudd 1.003 milliarder kroner ved utgangen av september, 76 milliarder enn på samme tidspunkt i fjor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media