KRAFTIG SLAGSIDE:  Bilder fra hendelsen viser at riggen fikk en kraftig slagside, men ifølge lokale medier skal riggen ikke ha veltet. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN
KRAFTIG SLAGSIDE: Bilder fra hendelsen viser at riggen fikk en kraftig slagside, men ifølge lokale medier skal riggen ikke ha veltet. Foto: AFP PHOTO/ROSLAN RAHMANVis mer

Nordmenn om bord da rigg fikk slagside i Singapore

- Alle våre er i trygghet, sier administrerende direktør i National Oilwell Varco.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I morgentimene i dag kom meldingene om at en rigg i Singapore hadde fått en slagside.

Ifølge flere asiatiske medier er det ett av beina på riggen som har gitt etter. Riggen befinner seg på Jurong-verftet i Singapore.

Meldingene om hvor mange som ble skadd i hendelse varierer imidlertid kraftig. Channel news asia melder 90 personer ble skadet, av dem 22 alvorlig.

Administrerende direktør i National Oilwell Varco Norway, Tor Henning Ramfjord, bekrefter overfor Dagbladet at nordmenn var om bord på riggen da ulykken skjedde.

- Vi fikk beskjed om dette i morgentimene i dag. Riggen skal ha fått en slagside slik bildene viser. Vi har full kontroll på alle våre folk og de er i sikkerhet på hotell.

Ramfjord ønsker ikke å fortelle hvor mange nordmenn som jobbet på riggen. Han sier at situasjonen og tallene på eventuelt skadde personer foreløpig er uklar.