Nordmenn på innsiden av Norges eneste virkelige mafia. - De er ikke tatt, og de kommer ikke til å bli tatt heller

En 23 år gammel narkosiktet nordmann hevder han fikk betalt Albania-ferie slik at mafiaen skulle bli kjent med ham som kontakt i Norge.

PÅ VEI TIL ALBANIA: I Serbia spiste 23-åringen som nå er siktet for grov narkotikavirksomhet hummer og drakk vin med politiet. Foto: Privat
PÅ VEI TIL ALBANIA: I Serbia spiste 23-åringen som nå er siktet for grov narkotikavirksomhet hummer og drakk vin med politiet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SØRLANDET / OSLO (Dagbladet): Politiet beskriver den albanske mafiaen som voldelige, godt organiserte og som det eneste man kan kalle en mafia i Norge, og de har fått et solid fotfeste i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Siden høsten 2013 har Seksjon for organisert kriminalitet i Oslo hatt tunge kriminelle miljøer fra Vest-Belkan, og spesielt fra Albania som satsningsområde.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer