Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nordmenn slipper karantene i England

Som ventet står Norge på listen over rundt 60 land og territorier som unntas fra karanteneplikten ved innreise til England fra 10. juli.

SLIPPER KARANTENE: Statsminister Boris Johnson håper de landene som slipper karantene ved innreise til England, gjengjelder tjenesten for briter som reiser ut. Arkivfoto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
SLIPPER KARANTENE: Statsminister Boris Johnson håper de landene som slipper karantene ved innreise til England, gjengjelder tjenesten for briter som reiser ut. Arkivfoto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Vis mer

Verken Sverige, USA, Kina eller Russland står på listen.

Den britiske regjeringen forventer at mange land på listen heller ikke vil kreve at briter går i karantene, melder Sky News, men noen slik gjensidighet er ikke bekreftet.

Europeiske land dominerer listen og tar opp 34 av de 67 plassene. 16 karibiske øystater er også med. I tillegg kommer 14 land i Asia og Stillehavsregionen, inkludert Australia, New Zealand og Hongkong. Franske Reunion er eneste afrikanske oppføring på listen.

(©NTB)