Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn støtter palestinerne

44 prosent av de spurte i en meningsmåling føler mest sympati med palestinerne i den pågående konflikten i Midtøsten. Bare 9 prosent har sterkest sympati for Israel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I undersøkelsen, som er foretatt av Opinion for Aftenposten, sier 40 prosent at de har fått mer sympati for palestinerne de siste årene mens bare 4 prosent har fått økt sympati for israelerne.

68 prosent av de spurte mener at Israel bør oppgi de okkuperte områdene på Vestbredden og Gaza-stripen.

Opinion stilte samme spørsmål i 1988, i en undersøkelse for Bergens Tidende. Den gang var det 47 prosent som mente at Israel burde trekke seg ut av de okkuperte områdene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling