Nordmenn truet med elektrosjokk-våpen på strippebar

To nordmenn ble presset til å gi fra seg kredittkort som seinere ble tappet for 180 000 kroner på øya Hvar i Kroatia.

SJOKKREGNING: To nordmenn ble presentert for en sjokkregning etter at lettkledde damer ga dem selskap og tømte flere av barens dyreste champagneflasker. Illustrasjonsfoto:  Nina Ruud / Dagbladet
SJOKKREGNING: To nordmenn ble presentert for en sjokkregning etter at lettkledde damer ga dem selskap og tømte flere av barens dyreste champagneflasker. Illustrasjonsfoto: Nina Ruud / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En barsjef i en strippeklubb på turistøya Hvar utenfor Split i Kroatia er arrestert i fire uker for å ha truet to nordmenn med elektrosjokkvåpen.

Nordmennene skal ha gitt fra seg kredittkort som barsjefen etterpå skal ha tappet for om lag 180 000 kroner.Nettstedet b92.net skriver at barsjefen forsøkte å presse nordmennene til å betale 20 000 euro for flere av stedets dyreste champagneflasker. Det skal ha vært 20 år gamle lettkledde dansere som flokket seg rundt nordmennene og drakk champagne som de forventet at de norske gjestene skulle betale. Prisen for ei flaske skal være 2600 euro eller om lag 23 000 kroner, ifølge avisa Tanjug.

Tappet kredittkort Hendelsen skal ha skjedd tidligere denne uka. Saken er omtalt i flere kroatiske medier og TV 2.

Da nordmennene klaget på regningen, skal flere menn ha kommet til for å forklare at de måtte betale. De truet samtidig med å bruke et elektrosjokkvåpen mot dem. Det førte til at nordmennene ga fra seg kredittkortene sine, ifølge den kroatiske avisa.

Satt i varetekt Den 27 år gamle barsjefen skal så ha tappet kortene for et beløp tilsvarende rundt 180 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.