INGEN DRAMATIKK: - Det er tatt en beslutning å ikke delta på kickoff i lys av prosessen som nå er igangsatt, men det ligger ikke noe dramatikk i dette og vi jobber for fullt i Nordvik & Partners, sier Nils Nordvik. Foto: Finansavisen
INGEN DRAMATIKK: - Det er tatt en beslutning å ikke delta på kickoff i lys av prosessen som nå er igangsatt, men det ligger ikke noe dramatikk i dette og vi jobber for fullt i Nordvik & Partners, sier Nils Nordvik. Foto: FinansavisenVis mer

Nordvik & Partners-misnøye: 140 av 200 boikotter kickoff

Nils Nordvik vil skille Nordvik & Partners fra resten av Partners-kjeden. Nå har han valgt å holde sine 140 av kjedens 200 ansatte hjemme fra helgens kickoff på Norefjell.

(Finansavisen:) - Jeg kan bekrefte at vi har interne utfordringer og at vi skal ha et aksjonærmøte torsdag, sier kjedetopp Robert Fauske i Partners-kjeden til Finansavisen.

Kjeden, som etter ekstremt rask vekst favner 40 kontorer, hvorav 16 Nordvik & Partners-kontorer, står nå ved et veiskille. Nils O.M. Nordvik skal ha gått i bresjen for en organisering der Nordvik & Partners profileres som en luksuskjede, mens resten av kontorene får en annen profilering.

Avstår fra kickoff

Mandag møtte Nordvik & Partners kjedeselskapet Partners, og i dag skal det avholdes aksjonærmøte i dette selskapet for å diskutere det som av flere omtales som et opprør fra Nordvik & Partners.

Til helgen er det ifølge avisa planlagt kickoff for hele Partners-kjeden på Norefjell. Yr.no melder sprengkulde, og det vil ikke bli varmere av at hele 140 av totalt 200 deltakere har valgt å melde avbud til arrangementet. Tilbake i kulda står 60 ansatte fra Schala, Bakke Sørvik, Gjestvang, Huus, Johansen, Linæs, Meglerhuset, Meland, Møller og Olden – alle med «& Partners» som etternavn. Alle ansatte i Nordvik & Partners-kontorene har fått beskjed om at de skal holde seg hjemme.

- Det er tatt en beslutning å ikke delta på kickoff i lys av prosessen som nå er igangsatt, men det ligger ikke noe dramatikk i dette og vi jobber for fullt i Nordvik & Partners, sier Nils Nordvik til Finansavisen.

- Hele kjeden er invitert, men det er riktig at sentrale deler av kjeden ikke kommer på kickoff. Det er ingen tvangsgreie, sier Robert Fauske.

- Vurderer struktur

Blant en rekke aktører i bransjen hevdes det at Nordvik vil ut av kjeden, men foreløpig nøyer han seg med å si følgende:

– Det er nødvendig å vurdere hvorvidt strukturen i dag er best for å møte konkurransen i markedet. Derfor hadde vi møte med Partners-kjeden mandag og skal ha aksjonærmøte i morgen.

Fauske sier ifølge avisa følgende:

- Teoretisk sett kan man komme til å avvikle kjeden, men det er ikke det som er alternativet nå.

Partners-gruppen er en av landets raskest voksende eiendomsmeklerkjeder med totalt 12 medlemmer deriblant Schala & Partners og Gjestvang & Partners, men der Nordvik & Partners er desidert størst og viktigst. Kjedeselskapet Partners eies 75 prosent på lik linje av alle deltakende kontorer, mens Nils Nordvik, Terje Tinholt og Stian Pøhner har resten.

Andre økonominyheter:
Tre meklerhus tar grep
​- Selg Bitcoin nå