Norge har foreløpig ikke innstilt flyvninger fra Sharm el-Sheikh

Amisol har løpende kontakt med ambassaden i Kairo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske charterselskapet Amisols turister i Sharm el-Sheikh i Egypt skal fly hjem som planlagt søndag, selv om britiske turoperatører innstiller sine flygninger fra feriebyen. 

- Enn så lenge går flygingene som normalt, og vi holder løpende kontakt med ambassaden i Kairo og våre representanter i Sharm el-Sheikh, sier daglig leder Gunder Moe i Amisol til NTB.

Amisol tilbyr nordmenn pakkereiser til den egyptiske byen ved Rødehavet, og ifølge NRK har charterselskapet 141 gjester i Sharm el-Sheikh som skal returnere kommende søndag.

Britiske turoperatører og flyselskap innstiller inntil videre alle flygninger fra flyplassen i Sharm el-Sheikh i frykt for manglende sikkerhet. Norske myndigheter har ikke tatt en beslutning om å gjøre det samme, opplyser Utenriksdepartementet til NTB.

(NTB)

BADEBY: Deler av den egyptiske feriebyen Sharm el Sheikh. Foreløpig har ikke norske myndigheter stoppet flygninger til og fra byen. Foto: NTB SCANPIX.
BADEBY: Deler av den egyptiske feriebyen Sharm el Sheikh. Foreløpig har ikke norske myndigheter stoppet flygninger til og fra byen. Foto: NTB SCANPIX. Vis mer