Norge varmere enn Syden! Men så kommer uværet

23 stasjoner viste over 24 grader.

HOPP I HAVET: I dag onsdag og i morgen har du sjansen i de fleste landsdeler til å kjøle deg ned med et bad. Gjør det før det er for seint på noen dager. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HOPP I HAVET: I dag onsdag og i morgen har du sjansen i de fleste landsdeler til å kjøle deg ned med et bad. Gjør det før det er for seint på noen dager. Foto Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Som regel er det bedre å være langt sør på kontinentet enn i Norge, hvis man er av typen som er glad i sol og varme.

I dag er imidlertid flere småsteder i Midt-Norge samt byer som Bergen og Stavanger varmere enn populære feriebyer som Roma og Barcelona.

Og gleden vil fortsette i noen dager til. I morgen er det til og med ventet over 20 grader flere stedet i Nordland og Troms, mens varmen også fortsetter i Trøndelag, som kan få temperaturer på over 25 grader.

Varmere enn Syden!

Adressa melder at Lade i Trondheim var varmest i landet i dag klokka 13, med sine 24,3 grader. Hele 23 målestasjoner i området viste temperaturer over 24 grader. Blant annet viste måleren i Orkdal - Thamshavn 24,1 grader, mens måleren i Mære viste 24 blank.

Til sammenlikning er temperaturen i sydenbyer som Barcelona og Roma henholdsvis 21 og 20 grader.

I Roma er det også meldt regn midt på dagen onsdag.

Dagen i morgen blir også fin for de fleste her til lands, men det som skjer på Vestlandet er en vond smakebit på hva resten av landet vil oppleve.

Lavtrykk med full styrke

For da kommer lavtrykket mot Vestlandet. Nedbørsfronten ligger nå i havet utenfor Vestlandet og vil treffe med full styrke i morgen tidlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer