Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norges dyreste bolig i år

De spektakulære bolighandlene har kanskje uteblitt i år, men en person har i hvert fall gjort sitt.

BOLIG: Norges dyreste bolig i år er Hospitsveien 7 i Holmenkollåsen. Foto: Håkon Sæbø / Finansavisen
BOLIG: Norges dyreste bolig i år er Hospitsveien 7 i Holmenkollåsen. Foto: Håkon Sæbø / Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Det har vært et rolig år uten de virkelig store salgene. Blant annet er mange dyre objekter blitt liggende veldig lenge, oppsummerer vestkantveteran Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny på Frogner i Finansavisen i dag.

Aktiv i luksus På sensommeren solgte Kalsnes imidlertid den etter hvert mye omtalt leiligheten i Drammensveien 89 B for 35 millioner kroner.

Selger var skipsreder Axel C. Eitzen og kjøper var Lars Ketil Staff. Sistnevnte - som er sønn av tidligere kaffegrossist Einar Staff og daglig leder i kontorfellesskapet Inwester på Tjuvholmen - har vært aktiv i den øvre enden av boligmarkedet i flere år, skriver avisen.

I 2004 solgte han for eksempel en villa i Voksenkollen for 23 millioner. Kjøpere var Hermine Midelfart og ektemannen Peter T. Malling.

I år har Staff både kjøpt Eitzen-leiligheten i Drammenveien 89B og gjort en annen storhandel med det samme ekteparet, skriver Finansavisen.

Perverst fin bolig Staff solgte luksusvillaen i Hospitsveien 7 i Holmenkollåsen i sommer. Prisen skal ha vært sted mellom 65 og 70 millioner kroner, og kjøpere var nettopp Midelfart og Malling.

- Visstnok en helt perverst fin bolig, sier en markedsaktør til avisen.

Ekteparet sikret seg med det som blir årets dyreste bolig i Norge.

- Ingen andre har vært i nærheten, sier flere kilder til Finansavisen som lister opp de fem dyreste boligene i Norge i år.

Flere nyheter Bygger leilighet til 236 millioner kroner
Dette bør du vite om skatte- og avgiftsendringene for 2014
Vil nekte Norwegian å fly i USA