Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norges kjedeligste sted

Halden er landets mest harry by, men hvor er det kjedeligst? Bli med i diskusjonen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En journalist som dekker friidretts-VM i Edmonton karakteriserte Edmonton som så kjedelig at byen burde hete Deadmonton. Lokalpressen raser og kaller journalisten i Daily Telegraph en gal mann. Robert Philip svarer syrlig tilbake at han gleder seg til å besøke byens to turistattraksjoner: Supermarkedet og det tilhørende parkeringshuset.

Det er ikke bare i utlandet vi finner nitriste steder. Ungdomsbladet Propaganda kåret tidligere i sommer Norges kjedeligste sted for ungdom. Rundt 60 forslag ramlet inn, og etter fire runder vant stedet Leveld ved Ål i Hallingdal.

- Jenta som foreslo Leveld, beskrev stedet på en uimotståelig måte. Det var et sted alle kunne kjenne seg igjen i, men som hadde det lille ekstra som gjorde det til Norges kjedeligste, sier Propaganda-redaktør Mats Schølberg Ulshagen.

Harry-kåringa

Dagbladet.no ba leserne kåre Norges mest harry by.
Se hvordan Harry-avstemninga gikk.

Han dro selv for å sjekke ut kjedelig-bygda, og ble ikke skuffet.

- De hadde ikke engang en bensinstasjon eller storkiosk som kunne fungere som knutepunkt for ungdommen. Enten kunne man dra på syklubb med mamma eller kjøre ulovlig snøscooter i fjellet med pappa, ler redaktøren.

- Hva synes du er landets kjedeligste sted?

- Alle steder kan være Norges kjedeligste når man bor der. Etterpå får man kanskje et litt mer romantisert syn på det, sier Schølberg Ulshagen til Dagbladet.no.

Hva synes du er Norges kjedeligste sted? Bli med i diskusjonen!

KJEDELIG? Halden er Norges mest Harry by, men finnes det steder som er kjedeligere? Vi trenger dine forslag!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media