Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norgesgruppen har leid inn miniubåt for å søke etter Burud

- Det er Kiwi selv som ønsker dette.

LETER VIDERE: Dykkere fra Stavern Dykkersenter har i hele dag fortsatt søekene etter Kiwi-gründer Per-Erik Burud, som er antatt omkommet etter båtulykken på Tjøme natt til onsdag. Foto: Eirik Helland Urke
LETER VIDERE: Dykkere fra Stavern Dykkersenter har i hele dag fortsatt søekene etter Kiwi-gründer Per-Erik Burud, som er antatt omkommet etter båtulykken på Tjøme natt til onsdag. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter den antatt omkomne Kiwi-sjefen Per-Erik Burud utenfor Tjøme fortsatte fredag. I tillegg til politiets ressurser har NorgesGruppen leid inn en miniubåt til letingen.

NorgesGruppen, som eier Kiwi-kjeden, gjør dette i overensstemmelse med politiet for å bidra til et så raskt funn som mulig, opplyser selskapet.

- Vi har ingen innvendinger mot at NorgesGruppen setter inn en miniubåt i søket, men understreker at det er Kiwi selv som ønsker dette, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i en pressemelding.

Politiet i Vestfold søker nå i et avgrenset område der de håper å finne den omkomne, med hjelp fra Stavern Dykkersenter og Fredrikstad Brannvesen.

Til nå er det søkt i rundt en tredel av det aktuelle området. Forholdene for letingen skal ikke være spesielt vanskelige, ifølge politiet.

Buruds 43 år gamle kone Anita Burud og den 41 år gamle Anne-Lene Novak Aasheim ble begge funnet omkommet etter båtulykken ved Tjøme i Vestfold natt til onsdag. En mann kom fra det med lettere skader.

Redningsaksjonen ble avsluttet onsdag kveld da politiet slo fast at det ikke er håp om å finne Burud i live.

(NTB)