Norgesmester siktet for å ha voldtatt kona og politikvinne under sex-orgie

Norgesmesterens kamerat siktet for å ha voldtatt en tv-kjendis som deltok i gruppesexen.

VOLDTEKTSSIKTET: En tidligere norgesmester er siktet for å ha voldtatt sin kone og en politikvinne under sexorgier i sin leilighet i Oslo. Foto:Thomas Skaug / Dagbladet
VOLDTEKTSSIKTET: En tidligere norgesmester er siktet for å ha voldtatt sin kone og en politikvinne under sexorgier i sin leilighet i Oslo. Foto:Thomas Skaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norgesmesteren inviterte til sexorgier sammen med kona. Under seansene skal han ha voldtatt både kona og en politikvinne.

Mannens kamerat er siktet for å ha voldtatt en tv-kjendis som var med på gruppesexen. En suksessrik gründer skal også ha deltatt i orgiene, og er et sentralt vitne i saken, skriver VG.

Ifølge avisa har etterforskerne på sedelighetsavsnittet i Oslo i all hemmelighet etterforsket et miljø hvor narkotika, sex og videofilming har vært sentrale ingredienser. Etterforskningen har pågått siden i fjor sommer.

- Frivillig sex Den voldtektssiktede tidligere norgesmesteren er i 40-åra. Mannen er siktet for en rekke voldtekter av sin kone og politikvinnen som ikke
lenger arbeider i politiet.

- Min klient nekter straffskyld for voldtekt, da han mener det er snakk om frivillig sex. Han erkjenner straffskyld for vold mot kona, sier norgesmesterens forsvarer Øystein Storrvik til Dagbladet.

Storrvik sier den omfattende etterforskningen av saken har pågått siden august i fjor, og at den tidligere norgesmesteren har sittet varetektsfengslet i hele denne perioden.

Ifølge VG skal han ha gjennomført samleier med kona og politikvinnen mens de to har vært i en bevisstløs tilstand, uten mulighet for å gjøre motstand.

Sex-filmer Videre skriver avisa at mange personer er blitt avhørt som vitner, og politiet har samlet store mengder informasjon om hva som har skjedd under gruppesexen hjemme hos paret i Oslo.

Politiet skal ha gjort store beslag i filmer som er innspilt under orgiene hos ekteparet.

En kvinnelig tv-kjendis fra et populært reality-program har også deltatt i gruppesex hos paret. En kamerat av den tidligere norgesmesteren er siktet for å ha voldtatt tv-kjendisen i bevisstløs tilstand, skriver VG.

Det skal ha vært omfattende bruk av det narkotiske stoffet GHB i forbindelse med seansene hos ekteparet i Oslo.

I slutten av august i fjor skal den tidligere norgesmesteren ha angrepet sin kone og utøvet vold med slag og spark. I tillegg til å være siktet for voldtekt, er han også siktet for grov vold.