Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norma (89) har ingen familie, og ville dø hjemme alene. Det ville ikke Chris (31) ha noe av

- Vi har vært bestevenner i fire år. Jeg elsker henne, og det er ikke den ting jeg ikke vil gjøre for henne.

VENNER: - Vi har vært bestevenner i fire år. Jeg elsker henne, og det er ikke den ting jeg ikke vil gjøre for henne, sier Chris om nabo Norma. Foto: Privat
VENNER: - Vi har vært bestevenner i fire år. Jeg elsker henne, og det er ikke den ting jeg ikke vil gjøre for henne, sier Chris om nabo Norma. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eventyret med Chris Salvatore (31) og Norma Cook (89) i hovedrollene, begynte for omlag fire år siden.

De to bodde i samme leilighetskompleks i Los Angeles, og Norma pleide å vinke til Chris hver dag da han gikk til jobb. Det skriver magasinet People.

Chris, som var nysgjerrig på hvem denne eldre damen var, bestemte seg en dag for å banke på døra hennes for å slå av en prat.

- Jeg spurte om jeg kunne få komme inn og snakke litt. Hun bød på champagne, og vi ble venner med en gang, sier han.

- Elsker henne

Etter hvert begynte de to å tilbringe mer tid sammen. Samtalene dreide seg mye om mat og mote, men Norma fortalte også at hun hadde blitt diagnostisert med leukemi.

Selv har hun ingen nær familie, og for et snaut år siden forverret tilstanden hennes seg betraktelig.

Hun bestemte seg for å takke nei til å flytte inn på et pleiehjem, og var klar på at hun heller ville dø hjemme enn på et sykehus. Det var da nabo Chris grep inn, og ba henne flytte inn med ham.

- Vi har vært bestevenner i fire år. Jeg elsker henne, og det er ikke den ting jeg ikke vil gjøre for henne, sier han.

- En fin ting

De to deler nå leiligheten til Chris - et samliv som dokumenteres i detalj på hans Instagram-konto. Norma får fremdeles besøk av hjemmesykepleien hver dag, men hun vet at hun snart skal dø. Legene har gitt henne omlag to måneder igjen å leve.

Chris forteller til People at hun er redd for at det er han som en dag skal finne henne død. Han sier at det kommer til å bli trist når hun går bort, men at det viktigste budskapet her er den usannsynlige historien om vennskap.

- Det er en fin ting. Man ser for seg at man ikke vil ha noe til felles med en person på 89, men alder spiller ingen rolle. Man vet aldri hvem som kan bli ens beste venn.

FLØRTER: 94 år gamle Pearl Moses har blitt svært knyttet til fysioterapauten sin Larry Ozoh, som hun har sett to ganger i uken etter at hun falt ned en trapp i oktober 2016. Under deres siste time sammen, begynte de å danse. Da kom den manne-glade 94-åringen med et dristig forslag. Video: Caters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling