Normann, Regine

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Krabvaag. Skildringer fra et lidet fiskevær, 1905
  • Bortsat 1906
  • Stængt 1908
  • Barnets tjenere 1910
  • Faafængt 1911
  • Dengang- 1912
  • Eiler Hundevart 1913
  • Riket som kommer 1915
  • Den graa kat og den sorte. Fortælling for gutter og piker, 1916
  • Til guttene mine ute i den vide, vide verden 1916
  • Berit Ursin 1917
  • Havørnens nabo 1921
  • Min hvite gut og andre fortællinger, 1922
  • Eventyr, 1925*
  • Nye eventyr, 1926*
  • Nordlandsnatt 1927
  • Det gråner mot høst. Nordlandssagn, 1930
  • Usynlig selskap 1934

    * Utgitt samlet som «Ringelihorn» i 1967.