Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Normannens advokat: - Han har sin egen versjon

Den voldsmistenkte 36-åringen ble løslatt mot kausjon i Pattaya i Thailand i dag.

ÅSTED:  De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen, nå siktet nordmann, som ifølge sin lokale advokat er løstlatt mot kausjon i dag tidlig, lokal tid. Foto: Harald Henschien / Dagbladet
ÅSTED: De to nordmennene hadde vært på dette norske utestedet i Pattaya i Thailand - Kåres Party Bar. Jarle Nyegaard fra Bergen døde av hodeskader etter å ha vært i krangel med en annen, nå siktet nordmann, som ifølge sin lokale advokat er løstlatt mot kausjon i dag tidlig, lokal tid. Foto: Harald Henschien / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PATTAYA/OSLO (Dagbladet): Den 36 år gamle Bergens-mannen som er siktet for slått Jarle Nyegaard (43) med døden som følge i Pattaya i Thailand forrige uke, meldte seg i dag hos thailandsk politi før klokka 8 lokal tid.

Ifølge mannens advokaten ble nordmannen så løslatt mot kausjon, men han vil ikke kommentere hva slags beløp det er snakk om.

- Eget hendelsesversjon Den siktet 36-åringen hadde varslet at han kom til å melde seg mandag, men dette skjedde ikke fordi han og advokaten trengte mer tid på å forberede seg, melder advokaten.

- Han har sin egen versjon om hva som forårsaket den tragiske hendelsen. Dette er en mann med godt omdømme, sier han til Dagbladet.

- Han har vært fotballtrener for et lag som han har vært på Norway cup med, sier advokaten videre.

Ville blitt pågrepet I går kveld opplyste politistasjonssjef Dhamnoon Munkong til Dagbladet at dersom 36-åringen ikke hadde meldt seg i løpet av formiddagen i dag ville han blitt pågrepet.

- Vi har holdt oss orientert om hans oppholdsstedet hans helt siden hendelsen, sa Munkong seint i går kveld, etter at advokaten hadde besøkt stasjonen.

Ifølge advokaten befinner 36-åringen seg fremdeles i Pattaya-området.

På Party Bar Den døde Jarle Nyegaard og den mistenkte 36-åringen var venner, og de hadde vært på det norske utestedet Kåres Party Bar natt til torsdag lokal tid forrige uke for å se Champions League-kampen mellom Manchester United og Galatasaray.

Etter kampen skal Nyegaard ha satt seg på en moped for å forlate stedet. Han ble stoppet da den mistenkte kom bort, angivelig for å hindre promillekjøring.

Et påfølgende slag fra siktede skal ha ført til at Nyegaard, som har bodd i Thailand siden 2007, falt bakover med hodet først, ifølge vitner og politiet.

Deretter døde han av hodeskader torsdag kveld.

Den siktede stakk så av fra åstedet.

Sone i Bangkok Vold med døden til følge, som mannen er siktet for, har en strafferamme på to til ti år, ifølge etterforskningsleder Nattavat Srithong Pech ved politiet i Pattaya.

Han mener nordmannen trolig vil sone en eventuell dom i Bangkok, meldte Bergens Tidende i helga.

Nordmannen var først mistenkt for drap.

Thailand er et svært populært feriemål for solhungrige skandinaver, og en stor koloni nordmenn bor mer eller mindre fast i  Pattaya.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media