Norsk 29-åring sjef hos verdens rikeste

BODØ (Nordlandsposten/Dagbladet): Verdens rikeste mann, sultanen av Brunei, bygger et luksushotell bare for sine gjester. Og Thomas Stene fra SAS-hotellet i Bodø skal være en av sjefene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stene fikk jobben som en av fem avdelingsdirektører på hotellet, som får rom store som leiligheter, gulltråder i gulvteppene, gullbelagte kraner på badet - og andre selvfølgeligheter.

1. februar setter Thomas Stene (29) kursen mot Brunei. Inntil da er han leder for kurs- og konferanseavdelingen på Radisson SAS-hotell i Bodø.

Nå skal han til «Jerudong Recident Park» i den styrtrike ministaten Brunei, med bare 300 000 innbyggere. Sultanen av Brunei har sitt nye, private hotell under bygging. Hotellet skal - i hvert fall foreløpig - bare huse sultanens private gjester...

Lynvisitt til Brunei

For en uke siden kom Stene tilbake etter en lynvisitt i Brunei, 26 timers flytur hver vei og én overnatting - på vanlig hotell. Han var innkalt til konferanse om jobben. I går fikk han bekreftet at han hadde fått den.

På en kort feriereise til Nederland for noen måneder siden traff Thomas Stene noen gamle venner fra studietida. Kompisene fortalte ham at det var ledig jobb hos sultanen av Brunei - på hans nye private hotell.

Tok det ikke så alvorlig

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer