Målt til 2,2 i promille:

Norsk artist tiltalt for fylle­kjøring med luksusbil. - Dette var et uhell

Hadde 2,22 i promille to timer etter at hun krasjet inn i en eller flere biler i Oslo, ifølge tiltalen fra Oslo tingrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kjent norsk kvinnelig artist i 30-åra er tiltalt for å ha kjørt i beruset tilstand og for forulemping av offentlig tjenestemann, etter en hendelse i Oslo sentrum i fjor høst.

Det var VG som først omtalte saken i Norge.

Ifølge tiltalen kjørte kvinnen en luksusbil i Bernt Ankers gate i Oslo 29. september i fjor «til tross for at hun var påvirket av alkohol og/eller andre berusende eller bedøvende midler».

Hun skal også ha kjørt inn i en eller flere biler på stedet, noe som førte til materielle skader, ifølge tiltalen.

Politiadvokat Tone-Anne Stene i Oslo politidistrikt sier til Dagbladet at politiet ikke kan utelukke at det er snakk om materielle skader på flere biler.

Tiltalte ble pågrepet en drøy time etter hendelsen, og en blodprøve som ble tatt av tiltalte to timer etter kjøringen viste at hun hadde 2,22 i promille, heter det i tiltalen.

- Sjokkert

Hun er også tiltalt for forulemping av offentlig tjenestemann, etter at hun skal ha ropt til to politibetjenter. Ifølge tiltalen «skrek og/eller kjeftet» hun også på en av politimennene og satte seg kraftig til motverge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer