Norsk barnefamilie fant hodeløst lik i grotte

- Han var kritthvit, naken og hadde hverken hode, hender eller føtter.

HÅPET HAN SÅ FEIL: Den norske barnefaren viser politiet grotten hvor det hodeløse liket lå på Ruapuke Beach, like ved Raglan, New Zealand. Foto: Privat
HÅPET HAN SÅ FEIL: Den norske barnefaren viser politiet grotten hvor det hodeløse liket lå på Ruapuke Beach, like ved Raglan, New Zealand. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En hyggelig campingtur i New Zealand endte i en uhyggelig oppdagelse for en norsk barnefamilie forrige torsdag.

Familien på tre fra Trondheim hadde overnattet ved en strand og bestemte seg for å ta en titt på de store grottene som lå like ved campingplassen på Ruapuke Beach, like ved Raglan.

- Jeg hadde datteren min på ett og et halvt år på armen da jeg fikk øye på noe jeg skjønte var en menneskekropp. Jeg snudde meg fort rundt og ga fra meg datteren min til kona, forteller familiefaren (26) til Dagbladet.

Uten dekning Det unge paret har begge vært på et utvekslingsprogram ved University of Auckland frem til november, og har siden da feriert i landet sammen med sin 18 måneder gamle datter.

Faren forteller at han klarte å holde seg fattet og rolig helt til politiet kom, men at både han og kona (24) synes situasjonen var veldig ubehagelig.

- Vi var langt utenfor allfarsvei og hadde først ikke dekning på telefonen. Det var en veldig spesiell følelse og sitte utenfor grotten og vente på politiet, sier han.

Naken og kritthvit En liten stund håpet trondheimsmannen at han hadde sett feil, men da politiet kom til stedet var det ingen tvil om hva som befant seg i grotten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer