Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk barnepar i dansk branndrama

Et norsk par måtte kaste sin sju måneder gamle sønn ut av vinduet fra annen etasje da det brøt ut eksplosjonsartet brann i hotellet deres i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka tre i natt ble paret vekket av en eksplosjonsartet brann, og reddet trolig livet ved først å kaste sin sønn ut på putene på bakken, og deretter hoppe selv.

-Vi våknet av larm og røyk ute fra korridoren, forteller Willy Olsen til den danske avisen B.T.

-Røyken var på vei inn værelset. Det var snakk om en voldsom brann, og ute fra haven hørte vi rop. Rommet ble fylt av mer og mer med røyk. Vi så noen legge masse puter ut. Vi åpnet vinduene og kastet etter litt lille Magnus ut på putene. Det var et fall på tre meter. Han kom godt ned, sier Olsen.

Ingen skader

Etter at lille Magnus var tatt hånd om, hoppet hans kone etter, og til slutt ham selv. Ingen av de tre ble skadet i hoppet. En ambulanse kjørte dem til sykehuset i Kolding. Torsdag ettermiddag ble paret utskrevet fra sykehuset.

-Vi fortsetter vår Danmarks-ferie til søndag, sier Willy Olsen til B.T.

Påsatt

Politiet tror at brannen var påsatt. En mann ble funnet død i gangen til hotellet. Politiets teori er at dette dreier seg om en mann som ble offer for sin egen ildspåsettelse. (NTB)

DRAMATISK: Anne Berit og Willy Olsen kastet sin sju måneder gamle sønn ut fra hotellvinduet i annnen etasje under en kraftig brann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media