Norsk-britiske Alexander (11) savnet etter flystyrten

Britisk internatskole er i sorg over tapet av eleven.

GIKK PÅ DENNE SKOLEN: Den norsk-britiske 11-åringen har vært elev på Clifton College Preparatory School i Bristol siden januar i år. Foto: SCANPIX
GIKK PÅ DENNE SKOLEN: Den norsk-britiske 11-åringen har vært elev på Clifton College Preparatory School i Bristol siden januar i år. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| En 11 år gammel norsk gutt er savnet etter Air France-ulykken, bekrefter UD overfor NTB.

Alexander Bjoroy (11) var elev ved Clifton College Preparatory School i den britiske byen Bristol.

Han skal ha tilbrakt en ukes lang skoleferie hos sin norske familie som er bosatt i Rio de Janeiro, og skulle tilbake til skolen da flyet forsvant i går.

Dobbelt statsborgerskapDen tragiske nyheten om at gutten var om bord på det savnede flyet har vært tungt å bære for elever og lærere ved Clifton College Preparatory School i Bristol, melder Sky News.

- Vi håper på å få en rask avklaring om denne saken, men vi mangler et par tilbakemeldinger fra britiske myndigheter, sier pressevakt Trond Viken ved Utenriksdepartementet til Dagbladet.no.

I en pressemelding som blant andre Dagbladet har mottatt, skriver rektor ved skolen, John Milne, at skolen er i sorg etter den tragiske hendelsen. Etter det Dagbladet kjenner til, har gutten dobbelt statsborgerskap, og har derfor både britisk og norsk pass.

Godt liktHan skal ha reist med det britiske passet på turen til Brasil.- Han var en godt likt og respektert elev som vil bli sårt savnet av sine medelever og lærere. Våre dypeste kondolanser går til familien, skriver Milne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer