Den tropiske stormen «Pabuk»:

Norsk familie forbereder seg på storm: - Vi har fylt opp med vann og kjeks

Familien Nærø er strandet på Koh Pangan. - Vi er bekymret.

STRANDET PÅ ØYA: Familien Nærø fikk ikke plass på båtene fra turistparadiset Koh Pangan. Nå er de strandet på øya og må vente på stormen som er ventet å komme. Foto: Privat
STRANDET PÅ ØYA: Familien Nærø fikk ikke plass på båtene fra turistparadiset Koh Pangan. Nå er de strandet på øya og må vente på stormen som er ventet å komme. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi skjønte vel egentlig først i går hvor alvorlig det kan bli. Det var ikke mulig å få plass med de siste båtene, sier Stig Nærø.

Nærø er på et helt års reise sammen med samboeren og deres tre barn. I Koh Phangan har de også fått besøk av barnas bestemor og tante. Familien har bodd i en bungalow på stranda. Som mange andre turister prøvde de å komme seg vekk fra øya i går, men alle båtene var fulle.

I dag meldes det at den tropiske stormen «Pabuk», som er på vei mot flere av Thailands populære feriesteder, er ventet å lage store ødeleggelser. Turistperler som kan bli rammet er blant annet Phuket, Koh Samui og Krabi.

- Båtene er innstilt fra nå og to dager framover. Nå har vi flyttet oss til et murhus 50 meter unna stranda. Vi har fylt opp med vann og kjeks, sier Nærø.

- Krysser fingre

Nærø forteller at det kommer lite informasjon om hva som skjer. Familien må på egen hånd få oversikt over situasjonen.

Meteorologisk institutt i Thailand melder i dag at stormen beveger seg vestover fra Indonesia og mot Thailandbukta. Fram mot lørdag er det også meldt om store mengder nedbør sør i Thailand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer