Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk frivillig i Syria ikke drept likevel

Sendte SMS til familien.

INNBITT KAMP: Syriske opprørere fotografert foran en brennende regimetank i Homs-provinsen. En rekke nordmenn har ifølge Politiets sikkerhetstjeneste reist til Syria for å delta i opprøret. Foto: SHAAM / AFP / NTB SCANPIX
INNBITT KAMP: Syriske opprørere fotografert foran en brennende regimetank i Homs-provinsen. En rekke nordmenn har ifølge Politiets sikkerhetstjeneste reist til Syria for å delta i opprøret. Foto: SHAAM / AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den norske frivillige opprørssoldaten som i forrige uke ble meldt drept i Syria, er ikke død likevel; i dag sendte han familien i Norge en SMS, melder VG.

«Jeg lever for øyeblikket!» skriver mannen på sin Facebook-profil.

Flere nordmenn har ifølge Politiets sikkerhetstjeneste reist til Syria for å delta i opprøret mot president Bashir al-Assads regime, og den tidligere døderklærte nordmannen skal ha tilknytning til den norske islamistgruppa Profetens Ummah, ifølge gruppas leder Ubaydullah Hussain.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media