Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norsk internett-selskap får utenlandsk kapital

Oslo (NTB): Det norske internettselskapet Jobshop har fått 170 millioner kroner i ny kapital fra utenlandske investorer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jobshop, som kaller seg «Europas ledende aktør innen jobbrekruttering på internett», skal bruke kapitalinnsprøytingen til videre ekspansjon i Europa.

Ny kapital kommer fra svenske Investor AB, som er en sentral del av Wallenberg-gruppen, sveitsiske Index Ventures og Geocapital Partners fra USA. De nye partnerne får ifølge internettavisen digi.no en eierandel på 30-40 prosent.

Jobshop ble etablert i 1994, lanserte sin virksomhet på internett i 1996 og har i dag vokst til et selskap med omsetning på 40 millioner kroner og virksomhet i de skandinaviske land, Tyskland og England. Etablering i ytterligere fem-seks land er under planlegging.

Jobshop leverer internettløsninger for rekruttering av arbeidskraft ved en interaktiv kobling av arbeidsøkere og arbeidsgivere. Selskapet tar sikte på børsnotering neste år, opplyser styreformann Bjørn Stray til digi.no.