Norsk kvinne døde i kollisjon i Sverige

To norskregistrerte biler frontkolliderte.

OMKOM: En norsk kvinne omkom i en frontkollisjon i Sverige i går kveld. Politiet mistenker at føreren av den andre bilen hadde promille. Foto: TOR AAGE HANSEN
OMKOM: En norsk kvinne omkom i en frontkollisjon i Sverige i går kveld. Politiet mistenker at føreren av den andre bilen hadde promille. Foto: TOR AAGE HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne omkom og en mann ble hardt skadd i en frontkollisjon mellom to norskregistrerte biler på E14 ved Storlien i Jämtland sent i går kveld.

- Føreren av den ene bilen, en kvinne, er omkommet. En mann som kjørte den andre bilen ble sittende fastklemt og er hardt skadd, sier vaktleder Frank Nilsson ved politiet i Jämtland til Dagbladet.no.

Det satt også en passasjer i hver bil. Passasjeren som kjørte med den omkomne kvinnen, skal være skadd, men det er uvisst hvor alvorlig tilstanden er. Den andre passasjeren kom fra kollisjonen uskadd.

- Vi mistenker at en av bilførerene var påvirket av alkohol, sier Nilsson.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.10 skjærtorsdag. Flere ambulanser ble sendt til stedet fra Järpen, og to legehelikopter er sendt fra Norge, ifølge NTB.

Tradisjonen tro har mange norske ungdom reist over grensen til Sverige for å feste. Ungdommene drar først og fremst til Strömstad, men siden Systembolaget er stengt har de spredd seg, ifølge Nilsson.

- Det har blitt innbrakt en rekke nordmenn i Åre i dag, og de har gjort det travelt for oss. Men jeg setter ikke denne kollisjonen i forbindelse med den norske festingen. Så vidt jeg vet var det en godt voksen mann som kjørte den ene bilen, sier han. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer