Morderjakt

Norsk kvinne drept og dumpet i jungelen

Yoga-drømmen førte Nerid Høiness (30) til Asia. Drømmen endte i Laos – hvor hun ble funnet mishandlet, drept og dumpet i jungelen.

DREPT: Nerid Høiness ble funnet i jungelen i Laos. Familien fryktet at noe var galt, før de fikk dødsbudskapet den 24. januar. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
DREPT: Nerid Høiness ble funnet i jungelen i Laos. Familien fryktet at noe var galt, før de fikk dødsbudskapet den 24. januar. Foto: Henning Lillegård/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Dagbladet): Fredag 24. januar, klokka 06.15 om morgenen, ringer telefonen hjemme hos Ellen Høiness (59) i Tønsberg.

- Jeg skjønte før jeg fikk svart, det handler om Nerid, mitt eneste barn, at hun ikke lever lenger. Det var presten, som ringte. At alt håp var ute. Min datter var død, sier hun til Dagbladet.

Den siste sikre vitneobservasjonen av Nerid Høiness (30), er fra et pensjonat i byen Vang Vieng i Laos. Der hun og kjæresten Ogu «Hiro» Hiroyuki (38) skal ha bodd på Freedom Hostel.

Drept og dumpet

Til politiet i Laos har vitner forklart at de i begynnelsen av januar så Nerid Høiness bli båret ut fra pensjonatet – av kjæresten – og plassert på en motorsykkel. Vitnene har også forklart at Nerids kjæreste noen timer tidligere hadde kommet til pensjonatet bærende på flere bambusstenger.

Etterforskningen tyder på at Nerid og «Hiro» har reist fra øya Koh Phangan i Thailand til Laos ved nyttårstider.

- Politiet tror Nerid ble kvalt og slått i hjel på rommet i pensjonatet. Kjæresten – Ogu «Hiro» Hiroyuki – er nå etterlyst internasjonalt via Interpol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.