Norsk kvinne etterlyses av politiet etter yachtbrann i Karibia

Kjæresten død under mystiske omstendigheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En norsk kvinne er nå etterlyst av politiet i den karibiske staten St. Vincent og Grenadinene, etter at hennes 53-årige kjæreste ble funnet død på ei redningsflåte, skriver britiske medier.

Den avdøde 53-åringens yacht ble funnet brennende i nærheten. Mannen skal ha blitt funnet med hode- og benskader, og ble erklært død da han ankom sykehuset onsdag ettermiddag.

- Vi etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, opplyser Michael Charles ved St. Vincent-politiet til britiske medier.

På ferie sammen Den norske kvinnen er derfor av interesse for politiet. Hun skal ha vært på ferie sammen med mannen, og ha ankommet St. Vincent i januar.

- Som i alle drapssaker må vi snu alle steiner, og etterforske alt og alle, sier Charles.

Ifølge lokale medier skal de to ha hatt visum fram 19. april.

De foreløpige undersøkelsene viser at den norske kvinnen ikke skal ha forlatt Karibien via noen av hovedflyplassene. Politiet antar derfor at hun fortsatt befinner seg i området.

- Ikke trygt Politiet fikk melding cirka klokka 12.30 lokal tid om at en båt hadde tatt fyr 15 nautiske mil utenfor Buccament i Saint Vincent og Grenadinene, skriver lokale medier. Det var kystvakta som fant mannen og fikk brakt ham til sykehuset.

Britiske medier har vært i kontakt med en venn av den avdøde. Han sier de to hadde diskutert farene ved å reise til St. Vincent.

- I seilekretser er St. Vincent kjent som et sted du bare reiser igjennom og hvor du aldri stopper. Det er ikke et trygt sted, sier han.