Norsk kvinne funnet død

LONDON/OSLO (Dagbladet): En 34 år gammel kvinne fra Karmøy ble torsdag funnet død under mistenkelige omstendigheter i en leilighet i bydelen Battersea i London. Scotland Yard er svært tause om dødsfallet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wandsworth-politiet i London etterforsker dødsfallet, men pressekontoret ved New Scotland Yard kunne i går gi svært få detaljer.

Kvinnen ble funnet i en leilighet i 81 Battersea Church Street i Battersea, sentralt i London. Leiligheten ligger i det moderne leilighetskomplekset Stanton Gate. Da hun ble funnet, viste legitimasjonen hun bar at det dreide seg om en norsk kvinne, og norske myndigheter ble kontaktet.

Obduksjon

Dagbladet snakket i går med naboer til leiligheten. De fortalte at kriminalteknikere kom til stedet torsdag, sperret av området, og bar kvinnen ut etter å ha gjort sine undersøkelser. Hun er sendt til obduksjon, men New Scotland Yard kunne i går ikke opplyse om det var gjort funn som tydet på at kvinnen var blitt utsatt for noe kriminelt.

Vet lite

Kripos og den norske ambassaden i London ble varslet etter at kvinnen ble funnet.

- Vi har fått svært lite informasjon fra britisk politi. På faksen vi har mottatt, står det at det dreier seg om et dødsfall under uklare omstendigheter, sier Hans-Petter Torgersen i Kripos.

Gjennom lensmannskontoret på Sortland i Vesterålen ble kvinnens far fredag varslet om dødsfallet.

<B>LIKFUNN:</B> Her, i leilighetskomplekset Stanton Gate i Battersea i London, ble kvinnen funnet død.